Meneküljön el a hétköznapok elől és adja át magát a kényeztetésnek. Nekünk Ön a legfontosabb! A béke és a csend szigetén nemcsak a naplementét élvezheti, de a friss levegő és az óceán látványa is hozzájárul a kikapcsolódásához. Élvezze az aloe vera, a vulkáni kőzetek, az alga-pakolás vagy egy masszázs jótékony hatásait és szárnyaljon az abszolút nyugalom, belső béke, pihenés érzésével.

Fuerteventura természeti szépségei, a Bioszféra Rezervátum, mindenki érzékeit meghódítják…

A kristálytiszta levegő belégzése, a kapcsolat a környezettel, és a hellyel, amely megőrizte természetességét a mai napig, ez az igazi luxus, ami a különbséget jelenti Fuerteventura és más helyek között.

Több mint 150 homokos strand ahol lazíthat, türkizkék víz és finom aranyszínű homok változtatják át a mindennapjait egy igazi tengerparti ünnepnappá.

Tökéletes létesítmények

Fuerteventura kiváló minőségű szállodákkal rendelkezik. A hotelok több mint 70 százaléka négy- és ötcsillagos minősítésű.

Az új és modern szállodák, amelyekben a legfontosabb dolog Ön, a legideálisabb elhelyezkedésűek, közvetlenül a parton, gyönyörű kilátással és rendkívüli környezetben.