Móka az egész családnak

Fuerteventura szigete nagy örömmel és tárt karokkal várja a család legkisebb tagjait is. A gyönyörű és biztonságos strandok biztosítják a gyerekek jó hangulatát és szórakozását.

Télen az átlagos hőmérséklet 20ºC, nyáron pedig 23ºC, így egész évben élvezhetik a napsütötte strandokat, kirándulásokat és szabadtéri programokat.

Ahány nap annyi érdekes program

Azon kívül, hogy Fuerteventurán mindig a paradicsomban érezheti magát, a sziget minden napra tartogat egyéb meglepetéseket, új látnivalókat, élményeket, minden korosztálynak, a legkisebbektől a legidősebbekig.

Fuerteventura tematikus parkjában több mint 150 állatfajt ismerhet meg, Európa egyik legszebb botanikus kertjében sétálhat, éttermek és showműsorok kínálatát élvezheti.

A sziget északi részén várja látogatóit a kifejezetten mulatságos, és gyermekbarát csúszda park, látnivalókkal, éttermekkel és mini golf szolgáltatásokkal kiegészülve.

Szervezett hajókirándulással látogathatják meg La Isla de Lobos szigetét, de lehetőség van egy kis Atlanti Óceán hullámain való ringatózásra egy bérelt vitorláshajó, yacht, vagy katamarán fedélzetén.

Ha közelebb szeretne kerülni Fuerteventura állatvilágához és a gyermekeknek egy felejthetetlen napot szerezni, mindenképpen ajánljuk figyelmébe a tengerbe való megmártózást néhány oroszlánfóka társaságában. Nyugalom, nagyon barátságos, ártalmatlan és betanított lényekről van szó.

A sziget legtöbb pontján találhatók teve parkok, ahol alkalmuk nyílik tevegelni és egy életre szóló egyedi élményt szerezni.

A sportok szerelmesei imádni fogják Fuerteventurát, mert itt a hullámszörföléstől a széllovaglásig számtalan vízi sportot kipróbálhatnak szakemberek felügyeletével.

Vízparti kirándulás, túrázás a kiterjedt gyalogút hálózaton, lovaglás, quad-os illetve motorkerékpáros kirándulás. Mindent megtalál, amit csak el tud képzelni, hogy élvezetesen fedezze fel a szigetet minden zugát.