A gyönyörű homokdűnékről és a biztonságos, aranysárga homokos strandokról ismert Fuerteventura igazi családi pihenőhely. A vízi sportoktól a homokvár építésen és a terepjárós kirándulásokon át, a delfin lesig számos programot talál, hogy gyermekeinek is igazán boldog nyaralása legyen.

Fedezze fel Fuerteventura vulkanikus tájait terepjáróval!

Ha szeretné családjával felfedezni Fuerteventura látványosságait, akkor induljon el a járatlan utakon! Az izgalmas terepjárós kirándulás során megtekintheti Fuerteventura vulkanikus tájait, a gyönyörű, természetes lagúnákat, érintetlen partokat is.

Látogasson el egy lakatlan szigetre!

A hivatalosan lakatlan sziget, Los Lobos pár tízperces útra található Fuerteventurától, ahol türkíz óceán, aranysárga homok és csendes partok várják!

Egy nap az Oasis Parkban

Elefántok, zebrák, krokodilok, tevék és még sok-sok állat Európa egyik legnagyobb területű állatkertjében. Nézze meg a ragadozó madarak bemutatóját, a kaktuszrezervátumot és simogassa meg a gyűrűsfarkú makikat vagy a tevéket!

Próbáljon ki néhány vízi sportot!

Fuerteventura Európa legjobb vízi sport központja, a gyerekek nem csak az evezéssel, a búvárkodással ismerkedhetnek itt meg, hanem kipróbálhatják a szörfözést is. Gyakorlatilag bármelyik strand közelében találhat sportolási lehetőséget, érdemes felderítenie a párat, hogy a legjobbat találja meg!

Töltsön el egy napot az Acua Water Parkban

Az izgalmas Acua Water Parkot a sziget északi részén, Corralejoban találja. Óriási csúszdák, őrült golf és gokart várja az egész családot!

Utazzon egy valódi kalózhajón vagy vitorláson!

Katamaránok, vitorlások és akár kalózhajók is várják Fuerteventurán, hogy megismerhesse az Atlanti-óceán élővilágát, így a partok mentén élő közel 30-féle cetfélét. A kirándulás része a fürdőzés, a vízi sportok és persze a legnagyobb tengeri állatok megfigyelése!